Aktiviteter Tiny Varigheden

Vild med vinduemaling – Torsdag, 05. maj 2022, kl. 13.30

Vi maler de genbrugsovenlysvinduer vi har skaffet med linoliemaling. Torsdag den 05.05. går vi amok i et værksted på Farendløsevej 54, 4600 Ringsted indkørslen til venstre af bygningen og helt i enden af baggården.

Er du vild med maling, men mangler en kørelejlighed, så tag i arbejdstøjet og være klar til afgang kl. 13 fra Køge Fælles Jord i vores shuttlebus. Vi sørger for kaffe, te og lidt sødt og regner med at være tilbage på Køge Fælles Jord kl. 17.30. Tilmelding påkrævet – send en mail til lars.koenig@køgefællesjord.dk eller ring til 60807830.

Rens og hyg – Onsdage, 11., 18. og 25. maj 2022, kl. 12-16

Klimahuset på Køge Fælles Jord bygges af natur- og genbrugsmaterialer. Vi har hentet brugte teglsten, som skal renses, inden de skal bruges til tag på nordsiden af Klimahuset.

Kom og vær med til at rense tegl. Vi hygger os, synger en sang og fortæller historier, mens vi renser teglene. Ingen tilmelding – Du dukker bare op og bestemmer selv hvor længe du er med. 

Workshop I – KlimaskærmGRATIS – 10.-19. juni 2022

Fra den 10. til 19. juni 2022 er der Klimaskærm-byggeworkshop, hvor deltagerne er med til at opsætte trækonstruktionen for klimaskærmen, lave taginddækning med genbrugstegl, indsætte tagvinduer (genbrugte veluxvinduer), lægge tag af genbrugsståltag samt etablere en bygningsfacade af genbrugstræ. Det gratis at deltage, inkl. mad, kaffe og te samt overnatning i eget telt.

Tilmelding og mere info her: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdFT0pEfEQ…/viewform…

Workshop II – Tinyhuse under klimaskærm – 22.-31. juli 2022

Fra den 22. til 31. juli 2022 er der hempcrete-byggeworkshop, hvor deltagerne er med til at bygge to tinyhuse stort set fra start til slut. Et hus bygges med hempcrete blokke og i et hus blander og støber vi hempcreten selv. Vi vil derudover isolere gulve og lofter med løs hempcrete. Deltagerne lærer om hele processen for bygning af et tiny hus. Man lærer, hvordan man bygger en gulvkonstruktion, opbygger et rejsværk og et fladt tag, laver lerpuds, bygger vægge op med hempcrete blokke, støber med hempcrete og sætter døre og vinduer i huset. Det koster 7.000 kr. at deltage, inkl. mad, kaffe og te samt overnatning i eget telt.

Tilmelding og mere info her: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdOOq4g9Bl…/viewform…

Lær lerpudsning – Dato og konkret indhold følger

Vindueworkshop – Dato og konkret indhold følger