Frøforedrag og Frøbank

Kom til Frøforedrag og Frøbytte

Foto af Lars Hylleberg

Tirsdag 19. Februar kl. 17-20,  i Det Grønne Hus, Vestergade 3c, 4600 Køge.

Kl. 17-18       Frøbytte og input til opstart og udvikling af Frøbank i Køge

kl. 18-19        Frø-foredrag med Allan Clausen, som har holdt masser af kurser om frøsamling og dyrket Hegnstrupgård økologisk i mere end 30 år. Allan er en super dygtig formidler og underviser denne aften om frøsamling, opbevaring, F1 frø og hvilke frø der er værd at gå efter. Han har også skrevet en række spændende artikler i bladet Praktisk Økologi.

Kl. 19 -20      Spørgsmål til Allan, frøbytte og input til udvikling af Frøbanken.

Kom til den del af arrangementet du har tid og lyst til. Tilmelding er ikke nødvendigt. Det er gratis at deltage, men støt gerne Køge Fælles Jord med et medlemskab på 100 kr. eller bare 50 kr. Så giver vi til gengæld nogle ekstra frø til din have.  MobilePay Køge Fælles Jord: 747825.

Køges Frøbank: Er du lidt af en frø-nørd? Eller vil du gerne blive det? Så kom og vær med til at opstarte og udvikle Køges Frøbank. Vi indsamler og deler frø for at forøge biodiversiteten i haver og naturområder.

Doner dine spændende frø til frøbanken i Det Grønne Hus, mandage, onsdage og evt. fredage. Vi sidder i det midterste kontor på 1. sal kl. 9-13. Frøene bliver katalogiseret og sat i system af vores skønne praktikant Eva.

For mere information kontakt:  Køge Fælles Jord. kfj.permakultur@gmail.com eller tlf: 29 339978

Arrangører: Køge Fælles Jord og Grøn Omstilling, Køge Kommune