Naturterapi “Ro og nærvær i naturen”

Naturterapi “Ro og nærvær i naturen”

Naturterapi “Ro og nærvær i naturen”

by
747 747 people viewed this event.

Kunne du godt tænke dig at komme af med din stress, angst eller depression og få mere glæde ind i hverdagen. Så kom med på dette kursus i naturen, hvor du i løbet af 6 formiddage lærer enkle og meget virksomme værktøjer, der giver dig et liv i mere nærvær, glæde og frihed.

Hvad opnår du på kurset ?

 • Du lærer at håndtere tankemylder og skabe ro, stilhed og nærvær i hverdagen.
 • Du lærer at mærke dine følelser og at håndtere de svære følelser.
 • Vi finder de grundlæggende overbevisninger, der styrer dit liv og får sat nye sunde overbevisninger ind.
 • Du lærer at bruge naturen til at give dig nærvær og ro, samt lærer at finde svar i naturen.
 • Du lærer den powerfulde Qi Gong serie, Wu Xin, som afbalancerer kroppen og hjælper dig med at være groundet og få mere energi i hverdagen.
 • Det har vist sig at være super gavnligt, at have nogle individuelle samtaler, der arbejder i dybden med det, som der bliver arbejdet med på kurset. Vi anbefaler derfor at du tilknytter 3 individuelle samtaler til kurset.

Sted

Terapihaven, Køge Fælles Jord, Egøjevej 114C, 4600 Køge

Undervisere

Marianne Mark og Maj-Britt Liliequist:  Natur og Journeyterapeuter

Pris for Kursus – 2.950 kr.

Kursusgange i terapihaven koster: 2.950 kr.

Vi anbefaler at tilkøbe 3 coaching sessioner på hver ca. 1-1½ times varighed til 1.950 kr. ialt (Normalt pris 2.550 Kr), men det er ikke obligatorisk. Erfaringen viser os, at disse sessioner er super gavnlige og at de rykker udviklingen og læringen markant i samspil med kurset.

Sygemeldt fra jobcenter eller en virksomhed

Hvis du er sygemeldt med stress, angst, depression el. lign. og får kurset betalt af din virksomhed el. som et forløb hos jobcenteret, så tilbyder vi en samlet kursus pakke med 6 formiddage og 3 coaching sessioner til 6.900 kr.

Kontakt din kontaktperson på jobcenteret og hør hvordan det kan lade sig gøre eller skriv/ ring til marianne@journeyterapi.dk, så du kan få en brochure om kurset til din sagsbehandler eller virksomhed.

Evaluering /Gode erfaringer: Vi har rigtig god erfaring og evaluering af at have sygemeldte med stress, angst og depression i forløb i terapihaven på Køge Fælles Jord. Der er lavet en evaluering af Region Sjælland (Holbæk sygehus) og Køge Kommune af projektet, som viser ekstrem positive resultater for de folk, som har benyttet tilbuddet i forbindelse med sygemelding.

Hvad siger tidligere deltagere

 • “Her behøver jeg ikke tage en maske på – jeg kommer bare, som jeg er, og det er så befriende.”
 • “Når jeg er på Køge Fælles Jord er jeg gladere og oplever det er nemmere bare at være mig.”
 • “Jeg har fået større mod og tør nu noget andet end jeg før troede.”
 • “Jeg har fået mere energi og drive efter kurset”
 • “Det her kursus var lige det, jeg havde brug for, for at komme tilbage på arbejde”

Kursusbevis og adgang til terapihavens fredagsgruppe 

Efter endt kursus får du kursusbevis og adgang til vores månedlige fredagsgruppe på Køge Fælles Jord, hvor vi mediterer og arbejder videre med værktøjerne.

Tilmelding

Du tilmelder dig via din sagsbehandler eller ved at betale på Mobile pay: 980998.  Skriv: Navn og Kursus i naturen, samt send en mail til marianne@journeyterapi.dk om at du har tilmeldt dig.

Du kan også tilmelde dig ved at indbetale via almindelig bankkonto  Reg. nr.: 3409   Konto nr.:  12345445 samt sende mail herom.

Max. antal personer 

8-10 personer og 2 undervisere

Spørgsmål og mere information

Kontakt meget gerne Marianne Mark, Email: marianne@ journeyterapi.dk eller tlf: 2933 9978. Det er rart at få en snak i telefonen om kurset inden tilmelding, så du ved, hvad du tilmelder dig og kan stille alle de spørgsmål du har lyst til. Du må også gerne komme på besøg på Køge Fælles Jord til en snak inden kurset.

Vi glæder os til at se dig i naturen og give dig værktøjer til at genfinde din glæde, spontanitet og ro igen.

To register for this event email your details to marianne@journeyterapi.dk

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Share With Friends